⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Waterfles met naam

Waterfles met je eigen naam er op! Deze gepersonaliseerde drinkfles is ideaal bij het sporten, op het werk, naar school etc. Deze afsluitbare waterfles is zowel met als zonder de bijgeleverde fruit infuser te gebruiken. Heerlijk voor fruitwater!

- Ruime inhoud  700 ml
- Afsluitbaar en lekvrij
- BPA vrij
- Personalisering middels stevig plakfolie (sticker)
Klik hier voor een overzicht met alle waterflessen met naam

€ 16,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Waterfles met naam

Super waterfles met je eigen naam. Gepersonaliseerde draagbare drinkfles voorzien van je eigen naam. Ideaal voor naar de gym, je werk, school etc. Het is belangrijk om voldoende water te drinken en met deze fles van maar liefst 700 ml is dat een makkie! Kan zowel met als zonder fruit infuser worden gebruikt. Fruit geeft een heerlijke smaak aan het water. 

Ca. 23 cm hoog en ca. 7,5 cm in doorsnede. 

Personalisering middels plakvinyl (stevig sticker materiaal). Niet geschikt voor de vaatwasser. De binnenkant gewoon even omspoelen met water, de beker niet laten weken in een sopje noch met een afwasborstel over de buitenkant gaan. De tekst wordt er handmatig en met veel aandacht op aangebracht, zodat je er lang plezier van zal hebben.

 waterfles met naamwaterfles met naam