⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Bedrijven/B2B

De geboorte van een baby is voor iedereen een bijzondere gebeurtenis. U bent nu op zoek naar een kraamkado voor uw collega of relatie. Uit onderzoek is gebleken dat vooral het ontvangen van een gepersonaliseerd kado veel indruk maakt bij de vader en de moeder. Hoe speciaal is het dat de naam van het kindje dat misschien al wel maanden uitsluitend bij de ouders bekend was, nu prachtig geborduurd of bedrukt op een kraamkado staat?!

Al vele bedrijven laten hun kraamkado's en relatiegeschenken verzorgen door Koter Kado. Wij leveren snel en kwalitatief mooie persoonlijke kraamkado's. Verras uw relaties of collega's met de prachtige gepersonaliseerde kado's van Koter Kado! Onder andere onderstaande bedrijven gingen u reeds voor.

Wilt u Op Rekening kopen? Maak dan eerst even een account aan op onze site. Als u ons daarna een mail stuurt met het verzoek de betaaloptie "Op Rekening" toe te voegen, wordt dit snel voor u geregeld. U kunt vanaf dat moment bij ons op rekening kopen. De bestelling wordt direct in behandeling genomen, de factuur volgt later per mail. Deze service geldt uitsluitend voor in Nederland gevestigde bedrijven, en uitsluitend voor medewerkers die niet zelf via iDeal of zakelijke credit card de betaling kunnen voldoen. Eenmanszaken/VOF etc kunnen kiezen voor Klarna.

Onze betalingstermijn is 30 dagen. Mocht dit voor uw bedrijf niet haalbaar zijn, dient dit vooraf bij ons kenbaar gemaakt worden.

Betaalt u gelijk met iDeal, Creditcard, Paypal of een overboeking, en wilt u graag een officiele BTW factuur ontvangen? Zet dit dan even in het vak "uw bericht aan ons" aan het einde van de bestelling, dan wordt de factuur zsm als PDF naar u gemaild.

Heeft u speciale wensen? Wilt u een logo laten bedrukken of borduren? Neem dan contact met ons op via info@koterkado.nl, wij vertellen u graag de mogelijkheden. 

Koter Kado B2B opties