⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Betaalmethoden

U kunt bij Koter Kado op de volgende manieren betalen: Uw bestelling wordt na ontvangst van de betaling in behandeling genomen. Dit geldt niet voor Klarna betalingen, hierbij wordt uw bestelling binnen 1 werkdag in behandeling genomen. 

 

                            

 

iDEAL Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

     

 

KLARNA Bestel nu, betaal na ontvangst van de bestelling. U ontvangt een digitale acceptgiro van Klarna om uw aankoop te betalen. De toeslag voor deze betaalmethode is € 1,50. Klik hier voor de voorwaarden.

     

  Bancontact Met Bancontact kunt u als Belgische klant vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 
     

 

Overboeking U ontvangt van Pay.nl een separate mail met betaalinstructies. Volgt u de instructies in deze mail svp nauwkeurig op. Het duurt, afhankelijk van uw bank, ongeveer 2-3 werkdagen voordat een vooruitbetaling via een overboeking bij ons verwerkt is.Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

     

  MasterCard creditcard  U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren.
     
  Visa creditcard  U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren.
     

 

PayPal  Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: wij krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. De toeslag voor deze betaalmethode is € 1,50

     
    Op Rekening Wilt u als zakelijke klant Op Rekening kopen? Maak dan eerst een account aan op onze site. Als u ons daarna een mail stuurt met het verzoek de betaaloptie "Op Rekening" toe te voegen, wordt dit snel voor u geregeld. U kunt vanaf dat moment bij ons op rekening kopen. Onze betalingstermijn is 30 dagen.