9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Verzenden en Bezorgen

Wij verzenden alles binnen 1-3 werkdagen.  Heeft u meer haast? Vermeld dan SPOED in het veld opmerkingen. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Bedrukte producten en SOS bandjes kunnen dan vaak de volgende werkdag al verstuurd worden. Voor geborduurde producten hebben we echt 2 werkdagen nodig. 

Verzendkosten en - opties Nederland:

Brievenbuspost met track en trace: € 2,95 (De optie Brievenbuspost wordt alleen getoond als de bestelling in een enveloppe past)
Pakketpost met track en trace, versturen naar uw adres en eventueel afgeven bij de buren: € 3,95
Pakketpost met track en trace, handtekening voor ontvangst of Niet bij Buren: € 4,95
Zelf afhalen bij een DHL Parcelshop: € 3,75 (let op, uw pakket blijft maximaal 1 week bij de Parcelshop liggen, daarna gaat het weer retour naar ons) Kosten voor het opnieuw versturen zijn wederom € 3,75. 
Afhalen in Barendrecht (zonder bijkomende kosten, afhalen kan na een bericht van ons dat uw bestelling klaar ligt), afhalen kan van maandag t/m donderdag van 08.15 - 16.00 uur en op vrijdag tot 15.30 uur, we hebben lunchpauze van 12.00 tot 12.30 uur. Afhaaladres is Kolding 10, Barendrecht.

Geen verzendkosten vanaf € 50,- aan producten

Verzending binnen Nederland 

5 x per week, van maandag t/m vrijdag, worden de enveloppen en pakketten bij ons door DHL Parcel afgehaald. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij u aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. PostNL verzorgt voor ons de bezorging van de ID-plaatjes. 

Verzendkosten België:

Brievenbuspost met track en trace € 4,95
Pakketpost met track en trace € 6,95
Geen verzendkosten vanaf € 80,- aan producten

De optie Brievenbuspost wordt alleen getoond als de bestelling in een enveloppe past.  


Verzending naar België

B2C Europe komt elke dinsdag en donderdag de pakketten en enveloppen voor België bij ons ophalen. Afleveren gebeurt in de regel binnne 48 uur na de pickup bij ons. We hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen. 


ALGEMEEN: Verzending en verzendkosten

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 2,95 voor brievenbuspost en € 3,95 voor pakketpost, dit is afhankelijk van het gewicht en het formaat. Wanneer u niet wilt dat het pakket bij uw buren wordt aangeboden als u niet thuis bent, zijn de verzendkosten € 4,95 (handtekening voor ontvangst/niet bij buren). Zie voor de exacte verzendkosten het afrekenscherm. U ziet de verzendkosten voordat de overeenkomst tot stand komt. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 50,--, is het verzenden gratis binnen Nederland!  Voor België zijn de verzendkosten € 6,95 voor een pakket, ongeacht het aantal stuks, en boven de 80 euro aan producten, zijn de verzendkosten voor ons. Wanneer het artikel door de brievenbus past, wordt er € 4,95 voor brievenbuspost met track en trace. 


Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling/na goedkeuring door AfterPay/Billink. Voor bedrijven die op rekening bij ons kopen, geldt dat de bestelling binnen 1 werkdag in behandeling wordt genomen. Bij elk product staat duidelijk vermeld of de prijs in- of exclusief verzendkosten is. Wanneer er bij een product staat dat de prijs inclusief verzendkosten is, wordt verzending binnen Nederland bedoeld. Voor verzending naar het buitenland gelden toeslagen, welke u ziet voordat u de order bevestigt. Verzending naar het buitenland: elke dinsdag en donderdag. 

Aflevering is normaal gesproken binnen  24-48 uur (van maandag t/m zaterdag). Wanneer er bij een artikel staat dat het binnen 2 werkdagen wordt verzonden, is het dus binnen 4 werkdagen bij u, binnen Nederland. Voor het buitenland geldt een langere verzendduur, gemiddeld 2-5 werkdagen voor post met track en trace. Wanneer u (in Nederland) niet thuis bent op het moment van bezorgen, doet DHL nog een afleveringspoging, tot maximaal 4.  Voor het buitenland geldt dit niet, wanneer u bij aflevering niet thuis bent, wordt er de eerst volgende werkdag nog een poging tot aflevering gedaan. Mocht er dan wederom niemand aanwezig zijn, wordt het pakket bij een afhaallocatie bij u in de buurt gebracht, waar u het af kunt halen. Wanneer u het pakket op uw werk laat bezorgen, vermeld dan svp duidelijk de bedrijfsnaam zodat de bezorger weet waar hij moet zijn.

DHL Parcel doet in Nederland maximaal 4 afleveringspogingen. Neem svp zelf contact op met DHL via het "niet thuis briefje" om e.e.a. goed af te spreken als het nieuwe aflevertijdstip u niet uitkomt. Als het pakket naar ons retour wordt gestuurd, zijn de kosten voor het opnieuw verzenden voor uw rekening. 

Houd svp zelf de track en trace in de gaten. Is de zending niet afgeleverd, terwijl DHL aangeeft van wel, neem dan direct (binnen 2 werkdagen)  contact met ons op zodat er navraag gedaan kan worden bij de bezorger. 

 

Onjuiste adressering/niet tijdige afhaling 

Het komt regelmatig voor dat er een verkeerd afleveradres wordt doorgegeven zodat het pakket niet afgeleverd kan worden. Het pakket wordt dan naar ons retour gestuurd en wij krijgen hier een rekening van. Wij zijn genoodzaakt om voor het opnieuw sturen van een pakket het tarief van € 3,95 voor NL en € 6,95 voor BE in rekening te brengen. Controleer de adresgegevens dus goed, u bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste, complete, afleveradres. Wanneer u kiest voor een DHL servicepunt blijft het pakket daar 1 week liggen. Na die tijd komt het retour naar ons en geldt dezelfde regel als hierboven staat beschreven.