GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Verzenden en Bezorgen

Wij verzenden alles binnen 1-3 werkdagen. Heeft u meer haast? Vermeld dan SPOED in het veld opmerkingen. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Bedrukte producten en SOS bandjes kunnen dan vaak de volgende werkdag al verstuurd worden. Voor geborduurde producten hebben we echt 2 werkdagen nodig. 

Verzendkosten:

Brievenbuspost met track en trace, binnen Nederland: € 2,95
Pakketpost met track en trace, binnen Nederland: € 3,95

  

5 x per week, van maandag t/m vrijdag, worden de enveloppen en pakketten bij ons door DHL Parcel afgehaald. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij u aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren. PostNL verzorgt voor ons de brievenbuspost Buitenland, de gepersonaliseerde kinderboekjes en de ID-plaatjes.  B2C Europe komt elke dinsdag en donderdag de pakketten voor het buitenland bij ons ophalen. In België worden deze pakketten via Bpost afgeleverd, in Duitsland en overige landen via DHL. 

Verzendopties

- versturen naar uw adres, en eventueel afgeven bij de buren
- versturen naar uw adres, niet bij buren
- afhalen in Barendrecht (na een bericht van ons dat uw bestelling klaar ligt, afhalen kan van maandag t/m donderdag van 08.15 - 16.00 uur en op vrijdag tot 15.30 uur, we hebben lunchpauze van 12.00 tot 12.30 uur. Afhaaladres is Kolding 10, Barendrecht.
- afhalen bij een DHL Servicepunt

Verzending en verzendkosten
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten binnen Nederland zijn € 2,95 voor brievenbuspost en € 3,95 voor pakketpost, dit is afhankelijk van het gewicht en het formaat. Wanneer u niet wilt dat het pakket bij uw buren wordt aangeboden als u niet thuis bent, zijn de verzendkosten € 4,95 (handtekening voor ontvangst/niet bij buren). Zie voor de exacte verzendkosten het afrekenscherm. U ziet de verzendkosten voordat de overeenkomst tot stand komt. Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 60,--, is het verzenden gratis binnen Nederland!  Voor België zijn de verzendkosten € 6,95 voor een pakket, ongeacht het aantal stuks, en boven de 100 euro aan producten, zijn de verzendkosten voor ons. Wanneer het artikel door de brievenbus past, wordt er € 3,95 berekend. Let op: DHL en Bpost doen in het buitenland enkele werkdagen langer over het afleveren van brievenbuspost, in vergelijking tot pakketpost. Heeft u meer haast, adviseren wij u om te kiezen voor pakketpost. 

Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling/na goedkeuring door AfterPay. Voor bedrijven die op rekening bij ons kopen, geldt dat de bestelling binnen 1 werkdag in behandeling wordt genomen. Bij elk product staat duidelijk vermeld of de prijs in- of exclusief verzendkosten is. Wanneer er bij een product staat dat de prijs inclusief verzendkosten is, wordt verzending binnen Nederland bedoeld. Voor verzending naar het buitenland gelden toeslagen, welke u ziet voordat u de order bevestigt.

Aflevering is normaal gesproken binnen  24-48 uur (van maandag t/m zaterdag). Wanneer er bij een artikel staat dat het binnen 2 werkdagen wordt verzonden, is het dus binnen 4 werkdagen bij u, binnen Nederland. Voor het buitenland geldt een langere verzendduur, gemiddeld 2-5 werkdagen. Wanneer u (in Nederland) niet thuis bent op het moment van bezorgen, doet DHL nog een afleveringspoging.  Voor het buitenland geldt dit niet, wanneer u bij aflevering niet thuis bent, wordt er de eerst volgende werkdag nog een poging tot aflevering gedaan. Mocht er dan wederom niemand aanwezig zijn, wordt het pakket bij een afhaallocatie bij u in de buurt gebracht, waar u het af kunt halen. Wanneer u het pakket op uw werk laat bezorgen, vermeld dan svp duidelijk de bedrijfsnaam.

DHL Parcel doet maximaal 4 afleveringspogingen. Neem svp zelf contact op met DHL via het "niet thuis briefje" om e.e.a. goed af te spreken als het nieuwe aflevertijdstip u niet uitkomt. Als het pakket naar ons retour wordt gestuurd, zijn de kosten voor het opnieuw verzenden voor uw rekening. 

Houdt svp zelf de track en trace in de gaten. Is de zending niet afgeleverd, terwijl DHL aangeeeft van wel, neem dan direct (binnen 2 werkdagen)  contact met ons op zodat er navraag gedaan kan worden bij de bezorger. 

Landen waarnaar wij verzenden:  Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden.