⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Ruilen en Retourneren

Annuleren

Annuleren van een bestelling is uitsluitend mogelijk wanneer een bestelling nog niet in behandeling is genomen (gepersonaliseerde artikelen), of nog niet is verzonden (niet gepersonaliseerde producten).Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org en handelen uiteraard naar de wettelijke voorwaarden. Wij zullen het betaalde bedrag zsm, maar in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededelng, aan u terugstorten.

Ruilen/retouren

Vanwege het persoonlijke karakter van geborduurde/bedrukte (gepersonaliseerde) producten zijn onze producten uitgesloten van het herroepingsrecht. Alles is "made to order", we bedrukken het door u gekozen ontwerp op de door u gekozen maat/kleur etc. Uitsluitend ongepersonaliseerde (onbedrukte) artikelen kunnen bij ons worden geruild. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. U kunt het betreffende product in de originele enveloppe of doos (indien redelijkerwijs mogelijk)  terugsturen naar: 

Koter Kado
Ecologieweg 2
3343  LM  HENDRIK IDO AMBACHT

Vermeld op een bijgaand briefje het bestelnummer en welk product u retour wilt ontvangen. Indien de retourzending niet door de brievenbus past, geef dan uw pakket af bij een postkantoor. Wij zullen na ontvangst van de retourzending, het nieuwe product zo spoedig mogelijk naar u toesturen. De portokosten voor het opnieuw verzenden nemen wij voor onze rekening.


Herroepingsrecht voor ongepersonaliseerde producten, tekst beschikbaar gesteld door Thuiswinkel.org

"U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping van Thuiswinkel, deze vindt u hier.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."