⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Teddy Luiertas met naam geborduurd

Prachtige Teddy luiertas van Kidzroom, door ons met naam of initialen geborduurd. Keze uit 24 kleuren borduur garen!


- Merk: Kidzroom
- Afmetingen ca. 52 x 38 x 15 cm
- Met verschoningsmatje
- Ruim hoofdvak met ritssluiting
- Steekvakjes aan de voorkant
- Afsluitbaar vakje aan de achterkant

€ 49,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Prachtige teddy Luiertas met naam of initialen geborduurd

Leuke kidzroom luiertas van zachte teddy stof. Je hangt hem eenvoudig om de kinderwagen heen met de schouderband. Je kunt kiezen om een naam of je intitialen te laten borduren door ons op het voorvakje of bovenaan, zie voorbeelden hieronder.De luiertas wordt geleverd inclusief verschoningsmatje. 

Teddy luiertas Kidzroom met naam geborduurd KoterKadoTeddy luiertas Kidzroom met naam geborduurd KoterKadoTeddy luiertas Kidzroom met naam geborduurd KoterKadoTeddy luiertas Kidzroom met naam geborduurd KoterKado

 

Gepersonaliseerde teddy Luiertas

De teddy luiertas is ruim en heerlijk zacht. Hij is voorzien van een handige ritsluiting.  We borduren je naam of initialen op de voorkant.

Achterkant van de luiertas:

Teddy luiertas Kidzroom met naam geborduurd KoterKado

luiertas met naam

Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren. Het voorbeeld hierboven geeft platte tekst aan, voor u ter illustratie hoe de naam er in het gekozen lettertype en de gekozen kleur uit komt te zien. Uiteraard is een borduring op deze teddy stof niet plat, en zal het eindresultaat dus iets meer fluffy zijn dan de preview.

Borduurkleuren:

koter kado borduurkleuren