⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Handdoek/strandlaken bedrukt met eigen tekst

Bedrukte handdoek, badlaken, douchelaken of saunalaken/strand handdoek met naam of eigen tekst.  Fijne zachte gepersonaliseerde handdoeken voorzien van eigen opdruk. 

- Merk: Funnies
- Verkrijgbaar in diverse kleuren
- 3 afmetingen: 50 x 100, 70 x 140 of 100 x 180 cm
- 100% katoen


Deze handdoek wordt bedrukt. Heeft u liever een handdoek met borduring, klik dan hier. 

€ 15,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Handdoek met naam gepersonaliseerd

Op zoek naar de perfecte gepersonaliseerde handdoek? Ontdek onze collectie voor een unieke en stijlvolle toevoeging aan je badkamerroutine. Bij Koter Kado geloven we in het creëren van een persoonlijke touch, en onze handdoeken zijn daar geen uitzondering op. Kies uit een breed scala aan kleuren in hoogwaardige handdoeken in maar liefst 3 verschillende formaten en maak ze eigen door ze te personaliseren met naam, initialen of zelfs een leuke afbeelding! 

Ideaal ook voor de kinderen om mee te nemen naar de gymlessen, sport trainingen of heerlijk naar het strand. 

 

Online een handdoek met naam bestellen 

Mooie kwaliteit Funnies Handdoek met naam bedrukt, deze gepersonaliseerde handdoek is verkrijgbaar in 3 formaten.   

  • 100% katoen
  • verkrijgbaar in 3 formaten
  • 500 gr/m2
  • zachte handdoeken van een mooie kwaliteit.
  • Om de opdruk zo lang mogelijk mooi te houden adviseren we u de handdoek niet heter dan op 40 graden te wassen
  • De handdoeken zijn voorzien van een ingeweven band aan de onderkant van ca. 13 cm hoog bij 100 x 50, 15 cm hoog bij 140 x 70 cm, en 17 cm hoog bij 180 x 100 cm. Op deze band komt de opdruk. 
  • Maximale afmetingen van de opdruk: 42 cm breed en 10 cm hoog op de 100 x 50 handdoek, en 44 cm breed en 12 cm hoog op de andere 2 formaten. 

Hieronder ziet u een overzicht van de kleuren. Het kleinste formaat is er in fuchsia, lichtroze, limegroen, marineblauw, turquoise en zwart. De badlakens/douchelakens zijn er naast de hierboven genoemde kleuren, ook in geel, grijs, wit en stonegreen en de grote saunalakens of strandlakens zijn er in alle kleuren, behalve limegroen en stonegreen. Wanneer u hierboven eerst het formaat selecteert, ziet u daarna welke kleuren er allemaal mogelijk zijn.  

handdoek met naam koterkado handdoek met naam koterkado handdoek met naam koterkado  
Fuchsia Lime Marineblauw  
handdoek met naam koterkado handdoek met naam koterkado handdoek met naam koterkado  
Grijs (niet in 100 x 50) Geel (niet in 100 x 50) Turquoise  
handdoek met naam koterkado handdoek met naam koterkado handdoek met naam koterkado  
Zwart Lichtroze  Stonegreen (alleen 140 x 70)  
handdoek met naam koterkado      
 Wit (niet in 100 x 50)      

 

Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren. 

Vrolijke gepersonaliseerde Handdoeken als Perfect Cadeau! 

Op zoek naar een cadeau dat écht uniek en persoonlijk is? Of wil je gewoon je eigen badkamer wat extra flair geven? Dan is een handdoek met een toffe naamprint een schot in de roos! Het is een superleuk geschenk voor allerlei gelegenheden: of je nou bent uitgenodigd voor een bruiloft, een verjaardag, een housewarming, babyshower, een afscheid of een jubileum, een handdoek met naam is altijd een goed idee! Ook voor de buurjongen die zijn zwemdiploma gaat halen is een handdoek met zijn naam en een leuk zwemlogo erbij een top kado! We hebben de handdoeken in 3 formaten. Het ruime formaat van 100 x 180 cm is bijvoorbeeld perfect om heerlijk op te chillen en te genieten van de zonnestralen in de tuin, op het strand, bij het zwembad etc.  

Wat zo gaaf is aan een handdoek als cadeau, is dat het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, jongens en meiden. Soms kan het best een uitdaging zijn om een cadeau te bedenken dat zowel leuk als praktisch is. Maar hé, de oplossing is simpel: een handdoek met hun naam erop! Door die persoonlijke touch wordt het meteen een superorigineel cadeau. Waar wacht je nog op? Personaliseer naar wens en verras binnenkort iemand met een super persoonlijk kado! 

Boost je Bedrijfsimago met Bedrukte Handdoeken! Ook erg leuk als eindejaars geschenk!

En voor de ondernemers onder ons: wist je dat we ook handdoeken kunnen bedrukken met jullie bedrijfslogo? Hiermee geef je jouw merk een unieke boost én voeg je een persoonlijk tintje toe. Mail ons voor alle mogelijkheden!