9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

Wij versturen (ook) rechtstreeks naar het kraamgezin  of de jarige  !

Spaanse sloffen met naam bedrukt

De enige echte Bernardino Spaanse sloffen, met naam bedrukt. Deze super zachte, 100% echt suede Spaanse sloffen of pantoffels zijn net iets hoger dan de Chinese namaak sloffen, en blijven daardoor goed aan de voet zitten. Ze hebben geen kartonnen zool in de slof zoals de goedkope versies. Dit is de beste kwaliteit, het verschil zult u gelijk zien en voelen.


Verkrijgbaar in maat 23 t/m maat 48, in roze, beige, blauw en rood!  We bedrukken beide sloffen aan 1 kant, met identieke naam/tekst.


Verzending binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten. 


Zoekt u babyslofjes in de maat 18 t/m 23? Kijk dan hier.

€ 21,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:
Tekstregel 1:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

De sloffen lopen ca. een halve maat uit. Een maat groter bestellen dan de eigen maat is voor voeten in de groei echter aan te raden, zo kunnen de voeten er nog iets in groeien. De 1e tijd kunt u dan even wat dikkere sokken dragen in de slof.

Door het personaliseren zal een vlak zichtbaar worden rond de naam. Dit vlak kunt u desgewenst eenvoudig met een suede borsteltje opruwen waardoor het niet meer zichtbaar is. Let op, niet over de bedrukking gaan met het borsteltje. Blauw is echt heel donker blauw/navy.