⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

City Skyline kookschort/BBQ Schort voor volwassenen met tekst

Nieuw! Gaaf kookschort met een City Skyline en eigen naam of tekst bedrukt. Origineel en persoonlijk! Check onze gave City Skyline schorten, bedrukt met 1 van de 10 verschillende Nederlandse stad skylines. Laat zien dat je trots bent op je stad en draag die iconische skyline met stijl! 


- Leverbaar in diverse kleuren
- Gaaf kado voor een verjaardag, Vaderdag etc.


We beginnen met 10 Nederlandse steden, op alfabetische volgorde: Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Deze skyline designs zijn speciaal voor Koter Kado ontworpen. Op de planning staan: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Haarlem en Nijmegen. Deze steden worden in Juni toegevoegd. 

€ 19,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

City Skyline Kookschort bedrukt met naam of eigen tekst.

Als je op zoek bent naar een persoonlijk kado voor een vriend/vriendin/vader/moeder of gewoon voor jezelf, heb je hem nu gevonden. Wij hebben super leuke kookschorten in vele kleuren.

 

Deze skylines zijn speciaal voor Koter Kado ontworpen. Hierop zit auteursrecht, deze afbeeldingen mogen niet door anderen gebruikt worden. Op de afbeeldingen hieronder staat de stad genoemd en ons logo. Uiteraard worden deze niet op het schort gedrukt. Hoe je de preview ziet op het schort, is hoe het ook daadwerkelijk wordt bedrukt.
 
T shirt city skline amsterdam KOTERKADO
 
Skyline BREDA KOTERKADO
 
 
SKYLINE DEN HAAG KOTERKADO
 
 
SKYLINE EINDHOVEN KOTERKADO
 
SKYLINE GRONINGEN KOTERKADO
 
SKYLINE MAASTRICHT KOTERKADO
 
SKYLINE ROTTERDAM KOTERKADO
 
SKYLINE SHIRT TILBURG
 
SKYLINE UTRECHT KOTERKADO
 
SKYLINE ZWOLLE KOTERKADO

Online een schort met naam bestellen

Koop online bij Koter Kado een Kookschort of BBQ schort met een gave skyline. Het personaliseren van het schort met jouw naam of tekst is gemakkelijk en zorgt ervoor dat het schort echt van jou is. Het maakt ook een geweldig cadeau voor vrienden of familie die van koken of grillen houden. Gepersonaliseerd Kookschort bedrukt met eigen tekst. Barbecue schort met je naam erop. Verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Afmetingen: 72 cm breed x 86 cm lang. Gemaakt van 65% polyester en 35% katoen 195 g/m2. 

Dit schort met skyline is leverbaar in oranje, fuchsia, zeegroen, donkerblauw, grijs, wit, rood en latte. 

Schort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamkookschort met naam

Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren.