⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Legendaddy Kookschort/BBQ Schort voor volwassenen met jaartal

Mooi gepersonaliseerd keukenschort / barbecue schort LEGENDADDY met jaartal, bedrukt voor volwassenen! Leuk kado voor een Verjaardag, Vaderdag etc! Het schort wordt bedrukt met de tekst LEGENDADDY en het jaartal dat hij vader werd/wordt. 

- Diverse kleuren


Wilt u een schort met een andere tekst? Kijk dan hier. 


 

€ 19,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:
Tekstregel 1:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Gepersonaliseerd Kookschort bedrukt met LEGENDADDY en een jaartal

Als je op zoek bent naar een persoonlijk kado voor een man die vader is of wordt, heb je hem nu gevonden. Wij hebben kookschorten in vele kleuren.

Online een LEGENDADDY schort bestellen

Koop online bij Koter Kado een Kookschort of BBQ LEGENDADDY schort met jaartal. Het personaliseren van het schort met jaartal is gemakkelijk en zorgt ervoor dat het schort echt van jou is. Het maakt ook een geweldig cadeau voor vrienden of familie die van koken of grillen houden. Gepersonaliseerd Kookschort bedrukt met  LEGENDADDY en een jaartal naar keuze. Verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Afmetingen: 72 cm breed x 86 cm lang. Gemaakt van 65% polyester en 35% katoen 195 g/m2. 

Dit schort is leverbaar in zwart, oranje, fuchsia, zeegroen, donkerblauw, grijs, wit, rood en beige (latte)

Schort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamSchort met naamkookschort met naam

Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren.