Mepal Lunchbox en Drinkfles met naam

Persoonlijke Mepal lunchbox en drinkfles met naam bedrukt. Pop-up fles met tuitje. Dit Mepal setje is verkrijgbaar in fuchsia, (aqua) blauw, lime, geel, rood en paars.  Bestel snel online en zie in onze voorbeeldgenerator hoe het product wordt! Deze lunchbox is de Campus Midi, geschikt voor 4 boterhammen.

Verzending binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten.

€ 19,95

Kies kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:
Tekstregel 1:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Persoonlijke broodtrommel met eigen naam! Deze set Mepal Lunchbox/brooddoos met naam en Drinkfles met naam is verkrijgbaar in diverse originele kleuren en ontwerpen. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig!  De naam wordt op beide Mepal producten gedrukt. Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen (behalve de dop van de drinkfles ivm het antilek systeem).

Afmetingen:
Lunchbox : 176x132x58 mm 
Drinkfles: doorsnede 72 mm (gemeten met clip, doorsnede van de fles is ca. 60 mm) x 169 mm hoog, inhoud 275 ml.

Nieuw: u kunt er een (onbedrukte) Mepal Campus Fruitbox bij bestellen. Deze past in de lunchbox:

mepal fruitbox

mepal campus fruitbox

Formaat van het fruitboxje is 113 x 80 x 50 mm.Met deze fruitbox van Rosti Mepal wordt het meenemen van fruit en stukjes fruit kinderspel. De transparante fruitbox is groot genoeg voor een appel, peer of banaan en past precies in de lunchbox Campus midi. Het dekseltje sluit het fruitbakje goed af, maar is ook prima door kinderhanden te openen. Het meegeleverde fruitvorkje zorgt ervoor dat kinderen het fruit veilig en eenvoudig op kunnen eten. De Campus fruitbox is onbreekbaar en mag gewoon in de vaatwasser.