⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Mepal Ellipse Isoleerbeker (375 ml) met naam

Mepal Ellipse Isoleerbeker, door ons gepersonaliseerd met naam, initialen of eigen tekst. Kom maar op met die drukke dag. Neem je warme of koude drankje mee voor onderweg. De beker past in bijna alle bekerhouders, dus hij gaat makkelijk met je mee, waar je ook gaat!

- Leverbaar in 3 kleuren
- tot 4 uur warm of tot 8 uur koud
- Inhoud  375 ml
- Formaat ca. 18 x 8,5 cm
- De naam krijgt de kleur RVS

€ 29,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mepal Ellipse Isoleerbeker met naam gepersonaliseerd

Vroeg op pad? Begin je dag makkelijker met de Ellipse isoleerbeker van Mepal. Of je nu de trein, bus of auto neemt, geniet onderweg van een warm drankje. De beker, gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal, houdt je drankje lekker warm tot de laatste slok. Met een handige deksel die de verse koffiegeur vasthoudt, wordt wakker worden een genot! Je kunt langs de hele rand drinken, net als bij je favoriete mok. De thermosbeker houdt je drankje tot 4 uur warm en tot 8 uur koud. De buitenkant van de beker blijft altijd koel en droog, ongeacht de temperatuur van de inhoud. Om lang plezier te hebben van je beker, raden we aan om deze met de hand af te wassen. De dop kan veilig in de vaatwasser.

Belangrijkste kenmerken:

  • Houdt je drankje tot 4 uur warm en tot 8 uur koud.
  • Dop blijft op de beker tijdens het drinken.
  • Past in de meeste bekerhouders.
  • Buitenoppervlak blijft koel en droog.
  • Winnaar van de IF Design Award & Red Dot Design Award.

   

Deze flessen worden middels een laser gepersonaliseerd. De naam/personalisering krijgt de kleur van RVS. Dit is lastig weer te geven op het scherm. Het voorbeeld in de preview geeft een indicatie. Kleuren/Afmetingen kunnen enigszins afwijken.