⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Mepal Ellipse Isoleerfles (500 ml) met naam

Mepal Ellipse Isoleerfles, door ons gepersonaliseerd met naam, initialen of eigen tekst. Geniet van een ijskoud of juist lekker warm drankje, waar en wanneer je ook maar wilt! 

- Leverbaar in 3 kleuren
- tot 12 uur warm, tot 24 uur koud
- Inhoud 500 ml
- Formaat ca. 24 x 7 cm
- Lekvrij
- BPA vrij
- De naam krijgt de kleur RVS

€ 32,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mepal Ellipse Isoleerfles met naam

Altijd je favoriete drankje bij de hand, dankzij de Ellipse isoleerfles van 500 ml. Perfect voor lange autoritten. Zelfs als de tijd traag lijkt te gaan, zorgen een meezinger uit je speakers en een verfrissend drankje ervoor dat je energiek blijft! Vul de Mepal thermofles met vers water (ook met bubbels!) en geniet van een (ijs)koud drankje tot de laatste slok. En het beste van alles: het houdt je alert.  Deze isoleerfles houdt je drankje tot wel 12 uur warm en zelfs tot 24 uur lekker koud. De buitenkant van de fles blijft altijd koel en droog, ongeacht de temperatuur van de inhoud! Een handige tip: spoel de fles voor gebruik met ijskoud of kokend water voor maximaal effect. Om zo lang mogelijk van je fles te genieten, raden we aan om de gekleurde fles met de hand af te wassen. De kunststof onderdelen van de dop kunnen veilig in de vaatwasser.

Belangrijkste kenmerken:

  • Houdt je drankje tot12 uur warm en tot 24 uur koud.
  • Geschikt voor bruiswater.
  • Ruime opening voor het toevoegen van ijsblokjes.
  • Buitenoppervlak blijft koel en droog.

 

Deze flessen worden middels een laser gepersonaliseerd. De naam/personalisering krijgt de kleur van RVS. Dit is lastig weer te geven op het scherm. Het voorbeeld in de preview geeft een indicatie. Kleuren/Afmetingen kunnen enigszins afwijken.