⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Mepal Ellipse Isoleerfles (350 ml) met naam

Mepal Ellipse Isoleerfles, door ons gepersonaliseerd met naam, initialen of eigen tekst. Ideaal formaat om mee naar school te geven. 

- Leverbaar in 3 kleuren
- tot 9 uur warm, tot 12 uur koud
- Inhoud 350 ml
- Formaat ca. 15 x 7 cm
- Ook geschikt voor bruiswater
- BPA vrij
- De naam krijgt de kleur RVS

€ 29,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mepal Ellipse isoleerfles, met naam gepersonaliseerd

Altijd onderweg en druk? Dan is het belangrijk om af en toe even te pauzeren. Met de Ellipse isoleerfles geniet je van verfrissend bruiswater in de trein of een ijskoude slok tijdens het fietsen. Gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal, houdt deze strak vormgegeven fles je favoriete drankje koel tot de laatste druppel. Met een inhoud van 350 ml past hij perfect in je tas voor onderweg. De thermofles houdt je drankje tot wel 9 uur warm of 12 uur koud. Voor extra warmte of koelte kun je de fles vooraf spoelen met heet of koud water. De buitenkant van de fles blijft altijd koel en droog, ongeacht de temperatuur van de inhoud. Om zo lang mogelijk van je fles te genieten, raden we aan om de gekleurde fles met de hand af te wassen. De kunststof onderdelen van de dop zijn vaatwasmachinebestendig.

Belangrijkste kenmerken:

  • Houdt je drankje tot 9 uur warm en tot 12 uur koud
  • Geschikt voor bruiswater
  • Ruime opening voor ijsblokjes
  • Buitenoppervlak blijft koel en droog

Deze flessen worden middels een laser gepersonaliseerd. De naam/personalisering krijgt de kleur van RVS. Dit is lastig weer te geven op het scherm. Het voorbeeld in de preview geeft een indicatie. Kleuren/Afmetingen kunnen enigszins afwijken.