⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Kado met naam bestellen

Kado met naam bestellen, gepersonaliseerde cadeaus voor iedereen.

Koter Kado helpt u graag bij het uitzoeken van een persoonlijk cadeau. U wilt iemand verrassen, en verrassen zit in ons DNA. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het perfecte, persoonlijke kado. We hebben vele honderden verschillende persoonlijke kadootjes in ons assortiment en vele hiervan zijn er ook nog weer in verschillende maten en diverse kleuren. Zo is er letterlijk voor elk wat wils. Voor elke gelegenheid vindt u bij Koter Kado een gepersonaliseerd kado. U kunt de naamproducten zelf customizen of ontwerpen naar wens. Een cadeau voor hem of haar, voor man of vrouw, voor baby of kind. U zoekt een persoonlijk geschenk? Dat vindt u zeker bij Koter Kado! Ook als u het rechtstreeks naar de jarige of het kraamgezin wilt sturen, helpen we u. U kunt het door ons laten inpakken als een kado en uiteraard kunnen we er een kaartje bij doen waarop uw wens voor de ontvanger staat.  Dit kaartje bieden wij als service aan, zonder extra kosten. 

Op deze pagina vindt u informatie over: 

 • - Kraamcadeau
 • - Happy Horse knuffels met naam
 • - T-shirts bedrukken met naam of eigen tekst
 • - Cadeau voor hem
 • - Cadeau voor haar
 • - Waterfles met naam 
 • - SOS armbandjes met naam en telefoonnummer
 • - Moederdag kado
 • - Vaderdag kado
 • - Sinterklaas kado
 • - Kerst kado
 • - School producten met naam
 • - Badstof met naam
 • - Sporttassen met naam

Kraamcadeau

De geboorte van een baby is elke keer bijzonder en magisch. Nieuw leven, het blijft prachtig. Uiteraard wilt u de kersverse ouders een mooi kraamcadeau geven. Uit onderzoek is gebleken dat een gepersonaliseerd kado altijd goed wordt ontvangen. U bent dus zeker aan het juiste adres bij Koter Kado! Voor elke prijscategorie kunt u bij ons een persoonlijk kado vinden voor het kraamgezin, allemaal voorzien van de naam van de baby. Niet voor niets zeggen we al jaren; voor een kado met naam moet u naar Koter Kado gaan! Sinds 2005 (!) leveren wij al de leukste gepersonaliseerde cadeaus. Elk kado is uniek omdat we er een naam opzetten, in een door u gekozen kleur en lettertype.

 

Happy Horse knuffels met naam

Knuffels met naam zijn erg populair. Bekijk de Happy Horse knuffels en Happy Horse knuffeldoekjes die met naam kunnen worden bedrukt of geborduurd. Tip; ziet u dat de knuffel de favoriete knuffel van het kindje is? Bestel dan tijdig een reserve knuffel! De Happy Horse Richie knuffels is erg populair bij ouders en vooral bij de kinderen. Hiermee slaat u de plank niet mis .De knuffels zijn zeer geliefd omdat ze al snel door het kindje bij de lange oren vast gepakt kunnen worden. 

 

T-shirts bedrukken

Wij drukken shirtjes vanaf maat 56 t/m XXXL, dus voor nagenoeg iedereen is er een passend shirt te vinden. Zoekt u een bedrukt shirt voor een baby, een vrijgezellenfeest, een verjaardag van een kind of volwassene of gewoon zomaar? Bij Koter Kado kunt u een T-shirt laten bedrukken volledig naar uw eigen wens. Vele kleuren en maten zijn uit voorraad leverbaar.

 

Cadeau voor hem

Een origineel cadeau voor hem vinden is vaak best lastig!  Bij Koter Kado kunt u cadeaus customizen met naam of eigen tekst. Populair zijn onze kookschorten met naam. Ook al kan de jarige nog geen ei koken, vaak worden het echte grillmasters achter de BBQ. Onze BBQ schorten zijn dan ook een geliefd kado voor mannen. Natuurlijk is bovenstaande met een knipoog bedoeld, de tijd dat alleen vrouwen achter de pannen stonden, is gelukkig al lang voorbij en menig man kookt dagelijks voor het gezin. Wat ook leuk om te geven is, is een kofferriem bedrukt met naam of eigen tekst voor de man die graag reist, of een shirt voor papa met de namen van zijn kinderen erop gedrukt!

Cadeau voor haar

Een persoonlijk kado zal elke vrouw kunnen waarderen. Iedere vrouw verdient toch af en toe een bijzonder cadeau? Wanneer u een gepersonaliseerd kado geeft, is duidelijk dat u echt uw best heeft gedaan om iemand te verrassen. Bij Koter Kado vindt u onder andere een categorie met Moederdag kado’s, leuke make-up tasjes met naam, handige shoppers voorzien van naam of eigen tekst, Shirts voor mama met de namen van haar kinderen er op gedrukt, een t-shirt voor oma met de namen van haar kleinkinderen erop bedrukt, kookschorten met naam in vele kleuren en nog veel meer unieke persoonlijke cadeaus voor haar.  

Waterfles of fruit infuser drinkfles met naam

Onze waterflessen met naam of fruit infuser flessen kunt u volledig customizen naar wens. Ontwerp hier een waterfles van 750 ml. Hier vindt u de fruit infuser waterfles met naam met een inhoud van 740 ml en via deze link komt u bij de kleine fruitfles met naam met een inhoud van 500 ml. Voor elk wat wils. Personalisering middels plakvinyl (stevig sticker materiaal). De tekst wordt er handmatig en met veel aandacht op aangebracht, zodat u er lang plezier van zal hebben.

SOS bandjes met naam en telefoonnummer

Silicone SOS naambandje of rubberen armbandje/polsbandje met naam en of telefoonnummer. Onze SOS bandjes worden gegraveerd, slijtvast en waterbestendig. Leverbaar in vele kleuren en maten, geschikt vanaf baby t/m volwassene.  Onze SOSbandjes zijn niet geverfd, dus ze vervagen niet. Onze SOSnaambandjes zijn 100% watervast. Onze bandjes worden ook wel alarmbandjes genoemd. Ze worden niet alleen gebruikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen, bijvoorbeeld sporters, met name hardlopers, die als ze gaan rennen verder niets bij zich hebben als identificatie. Met een SOS bandje met telefoonnummer erin gegraveerd, zijn thuisblijvers snel gebeld mocht er tijdens het sporten iets gebeuren.

Moederdag cadeau

Elke 2e zondag van de maand Mei, vieren we Moederdag. Op deze dag worden alle mama’s in het zonnetje gezet. Hoe leuk is het om uw moeder dan een persoonlijk Moederdag cadeau te geven?  In deze categorie vindt u alle mogelijkheden voor een gepersonaliseerd kado voor moeder of oma. Vooral onze shoppers met de namen van de (klein-)kinderen zijn elk jaar weer een geliefd Moederdag kado!

Vaderdag cadeau

Elke 3e zondag in de maand Juni, vieren we Vaderdag. Natuurlijk kunt u naar de drogist gaan en een geurtje halen, of een stuk gereedschap bij de bouwmarkt. Niets mis mee hoor, maar hoe leuk is het om vader eens echt te verrassen met een persoonlijk cadeau? Kijk hier naar alle mogelijkheden.

Sinterklaas cadeau

Een pietenmuts met naam, wat een geweldig idee. Zo kan de Sinterklaas pret al vroeg beginnen. Met een pietenmuts met naam ziet Sinterklaas ook direct hoe het kindje heet. Magisch als Sint en piet het kindje direct bij naam noemen. De pietenbaret is er in vele kleuren. Kies een lettertype en een kleur voor de opdruk, en customize of ontwerp naar wens.

Kerst kado

Koter Kado verkoopt de allerleukste gepersonaliseerde Kerstsokken met naam. Ideaal ook als geschenk voor het personeel. Wij bedrukken de kerstsokken graag met full color logo en/of de naam van uw medewerkers. Ook kerstmutsen met naam zijn er in meerdere uitvoeringen. Tip van ons; bestel op tijd een kerstmuts met naam voor de kinderen, maak een foto ervan en gebruik deze foto voor persoonlijke kerstkaarten. Succes verzekerd!

Schoolproducten met naam

Al jaren verkopen wij Mepal producten waarop wij de naam van het kindje drukken. Een broodtrommel of lunchbox, een beker of drinkfles, wij personaliseren deze graag met naam! En geen zorgen, wij drukken er verder geen reclame van onszelf op. Voor het meenemen van de broodtrommels en bekers, hebben we vele rugzakken. Diverse kleuren en maten zijn op voorraad. Zo hebben we rugzakken voor peuters, kleuters, schoolgaande kinderen, grote pubers en voor volwassenen. Kijk snel naar alle mogelijkheden.

Badstof met naam

Badstof kunt u overal kopen. Gepersonaliseerd badstof niet! Wij verkopen o.a. handdoeken met naam bedrukt of geborduurd met stiksels. Ook badjassen met naam voor baby’s, kinderen of volwassenen zijn er in diverse maten en kleuren. Een badcape of omslagdoek met naam is altijd een geslaagd persoonlijk kado. Kijk snel naar alle mogelijkheden.

Sporttas met naam

Voor alle sporters, groot en klein, hebben wij een passende sporttas. Een gepersonaliseerde sporttas is niet alleen een leuk en bruikbaar kado, maar ook ideaal als er 10,20 tassen in een kleedkamer staan. Met je naam erop zie je snel welke tas van jou is. Wel zo handig!