⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Happy Horse knuffeldoekje Bear Boogy met naam geborduurd

Super schattig en zacht knuffeldoekje, Bear Boogy van het kwaliteitsmerk Happy Horse. Deze tuttle is gemaakt van super zachte teddy stof en hij wordt door ons geborduurd met naam. Fantastisch kraamkado!

- 25 cm groot
- Naam wordt geborduurd
- Zachte teddy stof

€ 19,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Happy Horse Bear Boogy Kuffeldoekje met naam

Lief en mega zacht knuffeldoekje, door ons geborduurd met naam. Super lief knuffeltje! Perfect  kraamcadeau.

Een beige Bear Boogy knuffeldoekje om heerlijk mee te knuffelen. Daarbij zit er ook een rammelaar in het hoofdje die zorgt voor een vrolijk geluidje.

 

Het voorbeeld is een mock-up. De naam borduren we binnen het frame van 10 x 4 cm, gecentreerd aan de zijkant. Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren. Het voorbeeld hierboven geeft platte tekst aan, voor u ter illustratie hoe de naam er in het gekozen lettertype en de gekozen kleur uit komt te zien. Uiteraard is een borduring op deze teddy stof niet plat, en zal het eindresultaat dus meer fluffy zijn dan de preview.

Een borduring is altijd door en door, op de achterkant van het knuffeltje is de naam in spiegelbeeld zichtbaar.

Borduurkleuren:

koter kado borduurkleuren