9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,2 | Achteraf betalen mogelijk | Snelle verzending | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Engel knuffel Angel met naam geborduurd

Mooie zachte Engel of Angel knuffel met naam en/of geboortegegevens geborduurd. De borduring wordt rechtstreeks op de knuffel gedaan, slijtvast, uniek, een echt bewaaritem.

- Afmeting: ca. 42 cm hoog
- Snelle Verzending 
- Prijs is exclusief verzendkosten
- Gratis verzending vanaf € 50,-


 

€ 36,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mooie zachte Engel of Angel knuffel met naam borduring, gepersonaliseerd met naam of zelfs met de geboortegegevens. 

Alle knuffels hebben een rits, zodat de vulling (Dik kussen, geen losse korrels of iets dergelijks) eruit kan, en de knuffels onder de borduurmachine geborduurd kunnen worden. 

We borduren alleen cijfers en letters, geen eventuele emoticons die u invoert in het tekstvak, zoals hartjes, sterretjes etc. 

Wanneer u kiest voor de borduring van een Geboorte blok zoals op de afbeelding hieronder, borduren wij de tekst standaard in de lettertypes van het voorbeeld. Kiest u alleen de naam, dan kunt u een keuze maken uit onderstaande lettertypes

eenhoorn knuffel met naam koter kado

 

Bij de kleur voor de borduring kiest u kleur 1 voor de naam en de kilo's, kleur 2 is voor het overige.  Wanneer u kiest voor alleen naam en geboortedatum, is kleur 1 voor de naam en kleur 2 voor de geboortedatum.

Borduur lettertypes. Tip: Kijk goed naar de letters die in de door u opgegeven naam voorkomen. Bij de sierlijke lettertypes zijn met name de z en de q minder duidelijk.