9.3  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,50/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Eenhoorn knuffel Unicorn met naam geborduurd

Mooie zachte Eenhoorn of Unicorn knuffel met naam en/of geboortegegevens geborduurd. De borduring wordt rechtstreeks op de knuffel gedaan, slijtvast, uniek, een echt bewaaritem.

- Formaat ca. 40 cm hoog
- Leuk, origineel gepersonaliseerd cadeau
- For all unicorn lovers! 

€ 37,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mooie zachte eenhoorn of unicorn knuffel met naam borduring, gepersonaliseerd met naam of zelfs met de geboortegegevens. 

Alle knuffels hebben een rits, zodat de vulling (Dik kussen, geen losse korrels of iets dergelijks) eruit kan, en de knuffels onder de borduurmachine geborduurd kunnen worden. 

We borduren alleen cijfers en letters, geen eventuele emoticons die u invoert in het tekstvak, zoals hartjes, sterretjes etc. 

Borduur Lettertypen: (Wanneer u kiest voor de borduring van een Geboorte blok zoals op de product foto, borduren wij de tekst standaard in die lettertypes.  Kiest u alleen voor een naamborduring, dan kunt u een keuze maken uit onderstaande lettertypes.  

Bij de kleur voor de borduring kiest u kleur 1 voor de naam en de kilo's, kleur 2 is voor het overige.  Wanneer u kiest voor alleen naam en geboortedatum, is kleur 1 voor de naam en kleur 2 voor de geboortedatum.

  

Borduur lettertypes. Tip: Kijk goed naar de letters die in de door u opgegeven naam voorkomen. Bij de sierlijke lettertypes zijn met name de z en de q minder duidelijk