GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Eenhoorn knuffel Unicorn met naam geborduurd

Mooie zachte Eenhoorn of Unicorn knuffel met naam en/of geboortegegevens geborduurd. Geweldig kado! Geeft u deze knuffel, dan maakt u indruk! De borduring wordt rechtstreeks op de knuffel gedaan, slijtvast, uniek, een echt bewaaritem. De Eenhoornknuffel is maar liefst ca. 40 cm hoog. Super leuk als kraamkado maar ook voor een kinderverjaardag is dit een echte hit! De borduring geeft een mooie luxe uitstraling aan deze eenhoornknuffel. 


Verzending binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten.

€ 27,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mooie zachte eenhoorn of unicorn knuffel met naam borduring, gepersonaliseerd met naam of zelfs met de geboortegegevens. 

Alle knuffels hebben een rits, zodat de vulling (Dik kussen, geen losse korrels of iets dergelijks) eruit kan, en de knuffels onder de borduurmachine geborduurd kunnen worden. 

Borduur Lettertypen: (Wanneer u kiest voor de borduring van een Geboorte blok zoals op de product foto komt de tekst in de lettertypes Brantford, Cin Block en Cin Italic, precies zoals op het voorbeeld). 

 

Bij de kleur voor de borduring kiest u kleur 1 voor de naam en de kilo's, kleur 2 is voor het overige.  Wanneer u kiest voor alleen naam en geboortedatum, is kleur 1 voor de naam en kleur 2 voor de geboortedatum.