⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

BamBam Speenknuffel Teddy met naam geborduurd

Super schattig en zacht knuffeldoekje van zachte teddy stof, in de vorm van een beertje, van BamBam by Happy Horse, door ons geborduurd met naam. Met lusje om het speentje aan vast te maken. Super leuk kraamkado!

- 16 cm groot
- Naam wordt geborduurd
- Heerlijk zacht knuffeltje met naam


 

€ 19,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

BamBam speendoekje met naam

Super zacht, fluffy speendoekje van het mooie merk BamBam (hoort bij Happy Horse) in de vorm van een teddy beer hoofd. Wij borduren er een naam op in een kleur naar keuze. Super leuk kraamkado!

 Een borduring is altijd door en door, op de achterkant van het knuffeltje is de naam in spiegelbeeld zichtbaar.  

Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren. Het voorbeeld hierboven geeft platte tekst aan, voor u ter illustratie hoe de naam er in het gekozen lettertype en de gekozen kleur uit komt te zien. Uiteraard is een borduring op deze teddy stof niet plat, en zal het eindresultaat dus meer fluffy zijn dan de preview.

Lettertype Fab Felt is een vrij dunne letter. Bij een langere naam (langer dan 4 karakters), zullen de letters minder goed leesbaar zijn door de grove teddy stof van dit artikel. Bij langere namen is lettertype Avantgarde een betere keuze.

 

Borduurkleuren:

koter kado borduurkleuren