⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Jollein slaapzak Teddy Bear met naam bedrukt

Leuke jersey slaapzak met een all over Teddy Bear print. Deze slaapzak is van het mooie merk Jollein en word door ons bedrukt met naam.

- Maat: 90 cm
- Geschikt voor ca. 6-18 maanden
- Gemaakt van 100% katoen, zachte Jersey stof


 

€ 32,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Teddy Bear Slaapzak met naam

Mooie slaapzak van Jollein uit de Teddy Bear collectie. Prachtige kwaliteit. Leuk jersey slaapzakje met een super schattig all over Teddy Bear printje. De TOG waarde is 0,5 dus perfect in de zomer. Een slaapzakje is onmisbaar voor een baby of peuter, het zorgt voor een geborgen gevoel en geeft warmte. Gemaakt van 100% jersey katoen. Deze maat, 90 cm, is geschikt voor de leeftijd van ca. 6-18 maanden dus je hebt er heel lang plezier van! Afmetingen van het slaapzakje zijn ca. 47 cm x 90 cm.

 Jollein teddy bear slaapzak met naam koterkado   

Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie. De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren.

Let op: Elk product is anders, de beertjes staan niet steeds op dezellfde plek. Wij kiezen een zo goed mogelijke positie voor de naam, altijd aan dezelfde kant maar de hoogte/de positie kan dus iets anders zijn dan op de preview die u hierboven op het scherm ziet, u kunt er vanop aan dat wij voor een zo mooi mogelijk eindresultaat gaan.