⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Speendoekje Teddy Bear met naam geborduurd

Lief teddy bear speenknuffeltje van het merk Jollein, met naam geborduurd. Perfect kraamkadootje!

- Afmetingen ca. 19 cm hoog
- Kleur biscuit

€ 16,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Jollein Speendoekje Teddy Bear met naam geborduurd

Maak dit speendoekje Teddy Bear vast aan de speen van je kleintje en de speen is altijd gemakkelijk te vinden! Het doekje is gemaakt van zachte stof, perfect om mee te knuffelen en te spelen. De schattige teddybeer-vorm maakt het extra leuk voor de baby. Met het handige lusje bevestig je het doekje eenvoudig aan de speen. Dit doekje is een prachtig kraamcadeau dat altijd van pas komt. Ouders zullen tijdens het gebruik dankbaar zijn voor dit handige accessoire. Je kunt het speendoekje eenvoudig met de hand wassen. Doordat het speendoekje niet aan kleding wordt bevestigd, is het een veilig knuffeltje om mee te slapen.

 

Cadeautip

Dit is een leuk kraamcadeautje. Altijd bruikbaar. Tijdens het gebruik zullen de ouders de gever dankbaar zijn.

Kleur

Biscuit, passend bij het Jollein rugzakje, de hydrofiele doeken, slaapzak, badcape, poncho met naam en de Jollein babydekentjes met naam

Formaat

19 cm.

Materiaal

Bouclé 100% polyester

Wassen

Wasbaar met de hand.

Veilige keuze

Een speendoekje is veilig te gebruiken. Je clipt een speendoekje niet vast aan de kleertjes waardoor het een 100% veilig slaapknuffeltje is.

Sfeerfoto's van de fabrikant:

teddy speendoekje met naam geborduurd  teddy speendoekje met naam geborduurd

 

Een borduring is altijd door en door. Aan de achterkant zijn dus stiksels te zien. Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren.Het voorbeeld hierboven geeft platte tekst aan, voor u ter illustratie hoe de naam er in het gekozen lettertype en de gekozen kleur uit komt te zien. Uiteraard is een borduring op deze teddy stof niet plat, en zal het eindresultaat dus meer fluffy zijn dan de preview.

Borduurkleuren:

koter kado borduurkleuren