⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

SOS armbandjes

Klik hier om naar onze SOS armbandjes/polsbandjes te gaan.

Onze SOS bandjes zijn 12 mm hoog en 2,5 mm dik. De tekst wordt door ons gegraveerd, onuitwisbaar. Onze SOSbandjes zijn niet geverfd, dus ze vervagen niet. Onze SOSnaambandjes zijn 100% watervast.

Welke maat?

Voor kleine kinderen maakt u de beste maatkeuze door de pols losjes op te meten (het smalste deel, vlakbij de hand) en hier 1 a 1,5 cm bij op te tellen. Valt de uitkomst precies tussen 2 maten in? Kies dan de grootste van de 2.

Voor kinderen vanaf een jaar of 7 tm volwassenen maakt u de beste maatkeuze door de pols losjes op te meten en hier ca. 1,5 tot 2 cm bij op te tellen. Heeft iemand hele grote handen, kunt u beter een maatje groter nemen!

Geen mogelijkheid om te meten? Wellicht kunnen deze richtlijnen helpen:

kind 0-1 jaar: Maat 1: maat 13 cm omtrek
kind 2-4 jaar: Maat 2: maat 14 cm omtrek
kind 4-6 jaar: Maat 3: maat 15 cm omtrek
kind 6-9 jaar: Maat 4: maat 16 cm omtrek
kind vanaf 10 jaar en vrouwen: Maat 5: 18 cm omtrek
Grote pubers en volwassenen: Maat 6: 20 cm omtrek

Dit zijn richtlijnen. Meten = weten. Heeft u reeds een bandje van ons in uw bezit, en wilt u nu bijvoorbeeld een maatje groter omdat het bandje te klein is geworden, kijk dan goed naar de aangegeven maat die aan de binnenkant van het bandje staat en maak dan uw keuze. 

Welke kleur?

De gravering op de ene kleur is duidelijker leesbaar dan op de andere. Vandaar dit advies:

1) Groen, oranje, lila, blauw, mintgroen en lichtroze zijn de duidelijkste kleuren.
2) Fuchsia, rood, donkerpaars, zwart en donkerblauw komen daarna.
3) Geel is de kleur waarop de gravering het minst opvalt. Uiteraard kunnen de gegevens gelezen worden in geval van nood. Voor een kindje dat niet zelf kan aangeven dat het een armbandje met telefoonnummer draagt, adviseren wij een kleur uit de 1e categorie te kiezen.

Welke tekst?

Uiteraard het mobiele nummer. Gaat u buiten Nederland, voeg dan +31 toe. Het telefoonnummer ziet er dan zo uit: +31 6 12345678. (voor België is het +32). Eventueel op de andere kant de voornaam van het kind. De achternaam is niet relevant voor omstanders. Hoe minder tekst, hoe duidelijker de letters/cijfers gegraveerd kunnen worden. Wij gebruiken lettertype Calibri. Bij tekst aan 2 kanten (beide komen aan de buitenkant) kan de tekst aan 1 kant groter zijn dan aan de andere kant. We zetten de informatie er zo groot en duidelijk mogelijk op. Wij graveren uitsluitend aan de buitenkant. Op de binnenkant van de bandjes staat www.withyourname.com. De bandjes worden niet rondom gegraveerd maar plat gelegd. Als u 2 regels tekst neemt, zullen deze niet naadloos in elkaar overlopen.

Waar kunnen de SOS armbandjes voor gebruikt worden?

Onze SOS naambandjes worden gebruikt als alarmbandje/verdwaalbandje. Ook voor het vermelden van Medische informatie zoals allergieën of medicijngebruik zijn onze silicone SOSbandjes handig. Veel hardlopers gebruiken onze SOS armbandjes omdat ze verder geen ID bij zich hebben als ze gaan lopen. Mochten ze onwel worden tijdens het lopen, kunnen omstanders eenvoudig het nummer bellen van de thuisblijver. Onze SOS armbandjes worden ook veel besteld voor oudere mensen, die soms niet meer zo goed weten waar ze wonen of anderszins in de war zijn. Een fijn gevoel als je vader of moeder dan een silicone SOS armbandje met telefoonnummer draagt. Uiteraard worden onze SOS bandjes ook gebruikt om alleen een naam en een hartje in te zetten bijvoorbeeld, een geliefd kadootje voor Valentijnsdag.

Hoe om- en af doen?

Wij adviseren het bandje af te doen bij het slapen. Het bandje niet uitrekken, maar rollen om de hand. Zo heeft u het langste plezier van de armbandjes Het bandje svp niet uitrekken als ouder bij het om doen van het bandje bij uw kind. Bij teveel rek kan silicone scheuren.