⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Mepal broodtrommels en bekers met jouw naam | Koter Kado

Mepal broodtrommels en bekers met naam

Naar school, de opvang of de sportclub; broodtrommels en bekers met naam zijn leuk en handig. Leuke broodtrommels en bekers voor bijvoorbeeld de 1e schooldag! Of u nu op zoek bent naar een pop-up drinkfles, een lunchbox of een fruitbakje; bij Koter Kado bent u aan het juiste adres voor de fijnste Mepal broodtrommels en bekers.

Lunchbox en drinkbekers voor jongens en meisjes

Voor zowel jongens als meiden zijn er genoeg opties in broodtrommels en drinkbekers te vinden bij Koter Kado. Wist u dat u naast de naam ook een eigen plaatje kunt kiezen voor op de broodtrommel of drinkbeker? Versier de lunchbox voor een meisje met leuke bloemen, hartjes en een eenhoorn. Voor de stoere jongens zijn er ook genoeg afbeeldingen te kiezen. Zo vallen de auto, dino en brandweerwagen altijd goed in de smaak. 

Hoeveel past er in een lunchbox?

De lunchboxen zijn geschikt om vier boterhammen mee te nemen. De afmetingen van de lunchboxen zijn 178 x 132 x 61 mm.

Mepal lunchartikelen bedrukken met naam

Bedruk al uw favoriete lunchartikelen van Mepal met een naam naar keuze. De naam van uw kind, kleinkind of misschien wel voor uzelf; de lunch accessoires met naam zijn leuk voor iedereen. Door de vele opties in kleur, is er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden om te laten bedrukken.

Wat zijn de voordelen van lunch spullen met naam erop?

Een eigen lunchbox of drinkbeker met eigen naam bestellen bij Koter Kado  heeft veel voordelen! Zo drukken wij niet onze eigen merknaam op de artikelen. Zo springt uw ontwerp er echt uit! Daarnaast zijn er nog meer voordelen:

Alle Mepal producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Altijd een origineel, bruikbaar en nuttig persoonlijk schoolkado met naam

Een super handig kado voor alle schoolgaande kinderen. Zo komen ze altijd met de juiste broodtrommel en beker weer naar huis.

Customize en ontwerp nu uw eigen persoonlijke lunchbox en drinkbeker, met uw eigen gekozen naam!

Broodtrommels, bekers en flessen met tekst erop

U kunt zelf kiezen op welke manier u uw naam, of de naam van uw kind, op een broodtrommel of beker laat bedrukken. Zo kiest u eerst de kleur van het product waar u graag een naam op bedrukt. Kies het lettertype en de kleur voor de tekst. Wij bedrukken de naam op het door u gekozen item, vaatwasbestendig.