⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Koter Kado Kortingscodes en Gratis Verzending

Koter Kado – Kortingscode en Gratis verzending

U bent op zoek naar een kortingscode voor Koter Kado. We begrijpen dat u niet teveel wilt betalen, en daardoor bent gaan googelen naar een kortingscode.

Wij werken echter niet met kortingscodes, en we leggen graag uit wat hier de reden van is. Onze prijzen zijn netto prijzen. Elk product wordt met zorg gepersonaliseerd, en dit is arbeidsintensief. We hebben onze prijzen allemaal scherp berekend zodat iedereen het hele jaar de laagst mogelijke prijs betaalt. Wij vinden dit wel zo eerlijk en willen hierin zo transparant mogelijk zijn.

Bij ons vindt u dus geen wekelijks wisselend product dat ineens 15% goedkoper wordt wanneer u de juiste kortingscode heeft.  Dat zou ons inziens betekenen dat het product de rest van het jaar te duur is ;-) of dat iedereen die niet de juiste kortingscode heeft, teveel betaalt. Wij staan voor faire prijzen, voor iedereen, op elk moment.

Bovendien tonen wij direct en via Facebook, Google Shopping etc altijd de prijs inclusief naam/opdruk/personalisering, zodat u niet onaangenaam verrast wordt in het winkelmandje met een toeslag voor de naam.

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u altijd een bericht zodra er nieuwe producten in het assortiment komen. Via deze link gaat u bovendien rechtstreeks naar de pagina met nieuwe producten.

Op Facebook geven we regelmatig producten weg die we bijvoorbeeld gebruikt hebben voor het maken van een productfoto of een sample die we gebruikt hebben om te testen. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte! 

 

Gratis verzending 

Ook GRATIS verzenden, doen we niet standaard, maar pas vanaf een minimum productbedrag van 50 euro voor NL en 80 voor BE. Ook dit lichten we graag even toe.

De kosten die gemaakt worden voor het verzenden, PostNL verstuurt helaas niet gratis, moeten op de een of andere manier betaald worden. Er zijn webwinkels die zogenaamd gratis verzenden, maar die de verzendkosten verrekend hebben in de productprijs. Uiteraard zouden wij ook onze producten duurder kunnen maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten berekenen, maar dit zou niet eerlijk zijn voor alle klanten die meer dan 1 product bestellen. Zij zouden dan immers dubbele verzendkosten betalen, zonder dat dit zo genoemd wordt. Wij houden de verzendkosten zo redelijk mogelijk, de 4,95 die we berekenen voor pakketten binnen Nederland zijn voor ons niet kostendekkend, een deel van de verzendkosten nemen we dus voor onze rekening. 

Wij houden de kosten graag open en eerlijk, vandaar bij ons geen standaard gratis verzending en geen wekelijkse kortingsacties.

Wél altijd de beste service, leuke producten en snelle levering!