⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Keycord/Sleutelhanger met naam bedrukt

Keycord met naam, sleutelhanger met naam of eigen tekst bedrukt.

- Leverbaar in diverse kleuren.
- 2,5 cm breed x 90 cm lang, standaard formaat
- Ook voor volwassenen geschikt
- Met veiligheidssluiting*
- Bedrukt keycord met een tekst naar keuze

€ 9,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Keycord, lanyard of neklint met eigen naam bedrukt.

Handig keycord met naam of eigen tekst. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Online een keycord met naam bestellen

 

Bestel nu een keycord (lanyard of neklint) met naam of eigen tekst. Leverbaar in vele kleuren. Met een keycord met naam geef je je sleutelbos een persoonlijke touch. Ook erg leuk om kado te doen aan iemand die bijvoorbeeld net de sleutel van een huis heeft gekregen, iemand die zijn rijbewijs heeft gehaald of als verjaardagksado. Aan je eigen sleutelbos kan natuurlijk ook! Bestel het keycord met naam, initialen, een leuke tekst of kreet of met een telefoonnummer, zodat bij verlies de vinder snel contact met je op kan nemen.

 

Bij Koter Kado kun je online een keycord met naam bestellen. Bedrukking aan 1 kant, tegen meerprijs bedrukken we de extra regel aan de andere kant. Beide opdrukken komen op de buitenkant. 

Specificaties Keycord

Een compleet breed keycord is een keycord van 2,5 cm breed en heeft een totale lengte van 90 cm (25 mm breed x 450 + 50 mm lang). In het midden van het koord zit een veiligheidsclip welke ervoor zorgt dat het keycord veilig te dragen is. Onderaan het keycord zit een plastic buckle met een stukje polyester en een triggerclip. Door de plastic buckle is de onderkant makkelijk van het keycord te verwijderen. 

De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken.