⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Fruit infuser Waterfles met naam

Waterfles met je eigen naam er op! Infuser fles voor fruitwater. Deze gepersonaliseerde drinkfles met rietje en fruitfilter is ideaal bij het sporten, op het werk, naar school etc. Doe je lievelingsfruit in de infuser en geniet van heerlijk en gezond fruitwater! 

- Diverse kleuren
- Ruime inhoud  740 ml
- BPA vrij
- Personalisering middels stevig plakfolie (sticker)
Klik hier voor een overzicht van alle waterflessen met naam
Klik hier voor losse onderdelen (rietjes, doppen) voor dit product of voor dit product zonder naam.

€ 17,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Fruit infuser waterfles met naam.

Super waterfles met je eigen naam. Bekend van TV. Gepersonaliseerde drinkfles voor heerlijk en gezond fruitwater. De fles is leverbaar in diverse kleuren  Het fruit doe je via de bodem er in. Daar is over nagedacht! Bij de meeste drinkflessen zit de infuser aan de bovenkant, en heb je er dus weinig aan als de fles nog maar half vol is. Onze gepersonaliseerde infuser fles geeft je heerlijk fruitwater tot de laatste slok. Ideaal voor naar de gym, je werk, school etc. Het is belangrijk om voldoende water te drinken en met deze fles van maar liefst 740 ml is dat een makkie!

Fles met draaidop en opklapbare drinktuit en rietje.  BPA vrij. Ca. 26 cm hoog en ca. 7 cm in doorsnede. 

Personalisering middels plakvinyl (stevig sticker materiaal). Niet geschikt voor de vaatwasser. De binnenkant gewoon even omspoelen met water, de beker niet laten weken in een sopje noch met een afwasborstel over de buitenkant gaan. De tekst wordt er handmatig en met veel aandacht op aangebracht, zodat je er lang plezier van zal hebben.