⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,95/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Geboortebeer met naam geborduurd

Prachtige Geboorte Beer met afritsbare voetjes waarop wij de naam en eventuele geboortedatum borduren. Fantastisch kraamkado!  

- Verkrijgbaar in twee kleuren
- Afmetingen ca. 45 cm hoog
- Met verwisselbare zooltjes waarop wij uw tekst borduren

€ 29,95

Kies product kleur*:

Kies opmaak*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Geboorte Beer met geborduurde naam en geboortedatum

Fantastisch kraamkado! Een geboortebeer met naam en eventueel de geboortedatum op de voetjes geborduurd. Een echt bewaaritem. Leverbaar in 2 kleuren en keuze uit maar lierst 21 verschllende kleuren borduurgaren. Bestel nu en verras het kraamgezin!

Een knuffelbeer met persoonlijk borduursel is het allermooiste kraamcadeau dat je kunt geven    

Is er in je omgeving een baby geboren en zoek jij nu het perfecte kraamkado? Zoek niet verder! Wij hebben deze super leuke Geboorteberen in ons assortiment. Jij ontwerpt hem zelf met de naam en eventueel de geboortedatum van de baby. Zo maak je een uniek, origineel en persoonlijk kado. Niet alleen voor nu, maar ook voor later, het is een echt bewaaritem. We zijn ervan overtuigd dat de kersverse ouders hier super blij mee zullen zijn. 

Deze Geboorteberen zijn er in 2 kleuren. Ze zijn ca. 45 cm hoog dus je komt echt wel met een groot kado binnen! Bestel deze super leuke gepersonaliseerde Geboortebeer  nu online bij Koter Kado!

Borduurkleuren:

koter kado borduurkleuren

 

 

Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren.