9.3  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,50/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Uil knuffel Owl met naam geborduurd

Mooie zachte Uil knuffel met naam en/of geboortegegevens geborduurd. De borduring wordt rechtstreeks op de owl knuffel gedaan, slijtvast, uniek, een echt bewaaritem.

- Formaat: ca. 40 cm hoog.
- Origineel persoonlijk (kraam-)kado

€ 37,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mooie zachte Uil of Owl knuffel met naam borduring, gepersonaliseerd met naam of zelfs met de geboortegegevens. 

Alle knuffels hebben een rits, zodat de vulling (Dik kussen, geen losse korrels of iets dergelijks) eruit kan, en de knuffels onder de borduurmachine geborduurd kunnen worden. 

We borduren alleen cijfers en letters, geen eventuele emoticons die u invoert in het tekstvak, zoals hartjes, sterretjes etc. 

Wanneer u kiest voor de borduring van een Geboorte blok zoals op de afbeelding hieronder, borduren wij de tekst standaard in de lettertypes van het voorbeeld. Kiest u alleen voor een naam borduring, dan kunt u een keuze maken uit onderstaande lettertypes.

eenhoorn knuffel met naam koter kado

 

Borduur lettertypes. Tip: Kijk goed naar de letters die in de door u opgegeven naam voorkomen. Bij de sierlijke lettertypes zijn met name de z en de q minder duidelijk.