GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Snoozebaby Wrapping omslagdoek/wikkeldoek

Super zachte wikkeldeken, formaat 80 x 80 cm. Deze wikkeldoek, omslagdoek of badcape is verkrijgbaar in diverse kleuren. Inclusief voetenzak(gesplitst)  en met 2 uitsparingen zodat de baby in deze wikkeldeken in het autostoeltje of in een kinderwagen past!


Verzending binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten.


Ook verkrijgbaar mét naam erop geborduurd. Deze vindt u hier. 

€ 38,95

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Trendy Wrapping van Snoozebaby, heerlijk warme wikkeldoek of omslagdoek van uitstekende kwaliteit. 

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

trendy wrapping fading blue trendy wrapping funky pink trendy wrapping forest green trendy wrapping lovely grey
Fading Blue Funky Pink Forest Green Lovely Grey
 trendy wrapping orchid blush  trendy wrapping star white met naam koter kado  Trendy Wrapping sunset coral  trendy wrapping misty green
  Orchid Blush Star White Sunset Coral  Misty Green 

  

Informatie van de fabrikant:

Trendy Wrapping is een wikkeldeken die een kindje lekker warm houdt. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van coral (de luxe) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Trendy Wrapping de Luxe (80 x 80 cm en met  8 labels) heeft een voetenzakje, een capuchonnetje en een drukknoopje – handig voor in een wippertje, buggy, draagzak of autostoel.

Wrap blanket:

Gewicht: 420 gram
Breedte: 80 cm
Hoogte: 80 cm

Snoozebaby producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal (satijn, zijde, fluweel en ribstof). Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. De producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.