9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

Wij zijn open en verzenden iedere werkdag!

Wij versturen (ook) rechtstreeks naar het kraamgezin  of de jarige  !

Kraampakket Snoozebaby met naam geborduurd

Snoozebaby Kraampakket met naam borduring. Fantastisch kraamkado. Snoozebaby set Trendy wrapping met naam geborduurd en een Sweet dreaming de luxe met naam geborduurd.


- Snoozebaby wrapping omslagdoek en labeldoekje
Verzending binnen 1-2 werkdagen
- Prijs is inclusief verzendkosten (binnen NL)

€ 64,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Snoozebaby kraamkado, bestaande uit de Trendy Wrapping, een super zachte wikkeldeken, formaat 80 x 80 cm geborduurd met naam van de baby, samen met een Snoozebaby sweet dreaming, het bekende labeldoekje, ook geborduurd met de naam van het kindje.  Het labeledoekje is 25 x 25 cm. 

De donkere kleur grijs van de foto is vervangen door lovely grey, een lichte kleur grijs. Zie onder. 

Snoozebaby wikkeldiek, Trendy wrapping mét naam. Deze omslag doek van Snoozebaby is een hit als persoonlijk kraamkado. Heerlijk zacht! Prachtig gepersonaliseerde wikkeldoek van Snoozebaby. Zachte omslagdoek met naamborduring. 

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

trendy wrapping fading blue  trendy wrapping met naam koter kado trendy wrapping forest green trendy wrapping lovely grey
Fading Blue  Grey Mist Forest Green Lovely Grey
 trendy wrapping orchid blush  trendy wrapping met naam koter kado  Trendy Wrapping sunset coral  
 Orchid Blush  Star White  Sunset Coral   
trendy wrapping met naam koter kado trendy wrapping met naam koter kado trendy wrapping met naam koter kado trendy wrapping met naam koter kado
Midnight Blue Bumblebee Muddy River Dusty Rose

 snoozebaby wrapping omslagdoek met naam wikkeldeken

 

 

Informatie van de fabrikant:

Trendy Wrapping is een wikkeldeken die een kindje lekker warm houdt. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van coral (de luxe) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Trendy Wrapping de Luxe (80 x 80 cm en met  9 labels) heeft een voetenzakje, een capuchonnetje en een drukknoopje – handig voor in een wippertje, buggy, draagzak of autostoel.

 

Wrap blanket:
Gewicht: 425 gram
Breedte: 80 cm
Hoogte: 80 cm

Snoozebaby producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal (satijn, zijde, fluweel en ribstof). Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. De producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.

 

Borduur Lettertypen: