9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

We versturen ook rechtstreeks naar het kraamgezin  of de jarige  GRATIS verzending vanaf € 50

Kraampakket Snoozebaby met naam geborduurd

Snoozebaby Kraampakket met naam borduring. Fantastisch kraamkado. Snoozebaby set Trendy wrapping met naam geborduurd en een Sweet dreaming de luxe met naam geborduurd.


- Snoozebaby wrapping omslagdoek en labeldoekje
- Snelle Verzending 
- Prijs is inclusief verzendkosten binnen NL

€ 65,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Snoozebaby kraamkado, bestaande uit de Trendy Wrapping omslagdoek, een super zachte wikkeldeken geborduurd met naam van de baby, samen met een Snoozebaby sweet dreaming, het bekende labeldoekje, ook geborduurd met de naam van het kindje. 

Verkrijgbaar in diverse kleuren. 

trendy wrapping met naam koter kado  trendy wrapping met naam koter kado
Muddy River  Bumblebee 

 Informatie van de fabrikant:

Trendy Wrapping is een wikkeldeken die een kindje lekker warm houdt. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van coral (de luxe) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Trendy Wrapping de Luxe (80 x 80 cm en met  9 labels) heeft een voetenzakje, een capuchonnetje en een drukknoopje – handig voor in een wippertje, buggy, draagzak of autostoel. 

Wrap blanket:
Gewicht: 425 gram
Breedte: 80 cm
Hoogte: 80 cm

Snoozebaby producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal (satijn, zijde, fluweel en ribstof). Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. De producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.
 

Borduur lettertypes: