GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Set van kookschort en koksmuts met naam bedrukt

Super verjaardagskado of decemberkado met naam! Voor alle kinder koks die graag met hun speelgoedkeukentje werken of graag helpen in de keuken! De koksmuts is er in wit, de kinderschorten zijn er in diverse kleuren.


Schort en koksmuts bedrukt met naam. Verzending binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten.


De koksmuts wordt altijd in de kleur bedrukt, die u kiest als schort kleur. Een kobaltblauw schort, heeft dus een witte muts met kobalblauwe bedrukking, een rood schort een witte muts met rode bedrukking etc.


Klik hier voor een overzicht van alle schorten.

€ 24,95

Resterende karakters: 15

Resterende karakters: 15

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Kinder Kookschort met naam.

Afbeeldingen: 

 

Het kinderschort met naam bedrukt is van 65% polyester en 35% katoen, 245 g/m2. Afmetingen: 45 cm breed en 60 cm lang. De koksmuts met naam sluit met klittenband en is hierdoor eenvoudig op maat te maken. Geschikt vanaf ca. 3 jaar tot groot (volwassenen).

Bij de rode set bedrukken we de koksmuts met rood, het schort met wit.  Bij de kobaltblauwe set bedrukken we de koksmuts met kobaltblauw, het schort met wit etc  etc. Bij de witte schorten kunt u kiezen uit verschillende kleuren voor de tekst. De kleur die als eerste genoemd wordt in het menu, is de kleur voor het schort, de 2e kleur is de kleur voor de bedrukking op het schort.

 

De optie extra regel geldt alleen voor het schort, hier kan een extra tekstregel (chefkok bijvoorbeeld, zet dit dan op de 1e regel en de naam op de 2e), of kunnen bijvoorbeeld 5 sterren gedrukt worden.

 

Op de foto is het keukenschort zichtbaar met de optie "extra regel".

 

Lettertype: (klik hier om het hele alfabet per lettertype te bekijken)