9.3  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Verzending binnen 1-3 werkdagen | Verzendkosten NL € 3,50/4,95 | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Schoolspullen met jouw naam of tekst | Koter Kado

Schoolspullen met naam

Schoolspullen met naam. Wat een goed idee! Leuke kado's voor ieder schoolkind. Ook perfect om te geven voor de 1e schooldag. Een rugtas met de naam van het kindje is een super kado! Mepal lunchbox met naam bedrukt of eigen tekst, Mepal broodtrommel, beker, drinkbus of fles met naam, tassen met naam, rugzak gepersonaliseerd, bedrukte schooltassen en nog veel meer. Ook voor een bidon met naam, een etui met naam of eigen tekst of een handig gymtasje of turnzakje met naam hebben we genoeg mogelijkheden.

Je eigen schoolspullen ontwerpen

Het kan nog wel eens lastig zijn om de perfecte schoolspullen voor uw kind bij elkaar te sprokkelen, maar items met hun eigen naam erop vallen zeker weten in de smaak! Wist u dat u zelf kunt kiezen welke kleur, tekst en lettertype u op de schoolspullen wilt? Door de vele opties is er voor ieder kind een passende set met schoolspullen te vinden. Leuk als kado vlak voor het begin van het nieuwe schooljaar!

Wat zijn de voordelen van schoolspullen met een naam erop?

Schoolspullen met eigen naam zien er niet alleen leuk uit, maar zijn daarbij ook erg handig. Zo zijn de spullen gemakkelijk terug te vinden als ze kwijtraken! Doordat er een naam op staat, zijn ze immers heel herkenbaar en weet u zeker dat uw kind met zijn/haar eigen spullen thuis komt. 

Leuke schoolspullen kopen

Als het nieuwe schooljaar weer aanbreekt, mogen nieuwe schoolspullen niet ontbreken. Schoolspullen met eigen naam zijn natuurlijk extra leuk. Er zijn heel veel plekken waar u leuke schoolspullen kunt kopen, maar deze zijn meestal erg standaard. Schoolspullen met eigen naam zijn uniek en vallen op. Voor originele schoolspullen bent u bij Koter Kado aan het juiste adres.

Hoe plaatsen wij namen op schoolspullen?

U kunt zelf kiezen op welke manier u uw naam, of de naam van uw kind, op een school accessoire laat bedrukken. Zo kiest u eerst de kleur van het product waar u graag een naam op bedrukt. Kies het lettertype, de kleur en eventuele afbeelding en wij maken het uniek!

Verschillende gepersonaliseerde schoolspullen

Er zijn heel veel verschillende artikelen beschikbaar die bedrukt kunnen worden met een naam. Denk hierbij aan items waar je eten en drinken in mee kunt nemen, zoals een Mepal schoolbeker, Mepal drinkfles of Mepal lunchbox. Ook accessoires zoals een rugzak en gymtas mogen niet ontbreken op de eerste schooldag! Er zijn nog veel meer soorten tassen waaruit u kunt kiezen. Zo hebben we rugzakken in vele kleuren en maten, leuke messengerbags en zelfs heuptasjes met naam

 

Schoolspullen voor in de klas mogen niet missen. Een etui en sleutelhanger met eigen naam zijn leuke aanvullingen op de collectie. Zo raakt uw kind nooit meer zijn of haar spullen kwijt!