GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Mepal Campus Pop-up Waterfles met naam

Mepal Campus ppp up waterfles met naam of eigen tekst. Met deze transparante navulbare waterfles zie je precies hoeveel je al gedronken hebt en word je gestimuleerd de fles leeg te drinken. Dankzij de ruime inhoud van 500 ml wordt het makkelijker om de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. Dit draagt bij aan een gezonde levensstijl. Handig voor op school, tijdens het sporten, voor onderweg, mee naar het werk etc!


De dop van de waterfles is voorzien van het pop-up drinksysteem. Je opent de fles dus met één simpele druk op de knop. Even op de tuit drukken en de waterfles sluit zich weer. De waterfles is voorzien van een stevig draaglusje, waardoor je hem makkelijk meeneemt.


- Ruime waterfles
- Zicht op inhoud
- Makkelijke Pop-up dop (druk en drink)
- BPA-vri

Verzending binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten.

€ 14,95

Kies kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mepal Campus pop up waterfles met naam of tekst bedrukt. De transparante, navulbare waterfles van Mepal is handig voor op school, tijdens het sporten, na de zwemles en voor onderweg. Je ziet precies hoeveel je al gedronken hebt en wordt gestimuleerd om de fles leeg te drinken. Dit draagt bij aan een gezonde levensstijl. De ruime inhoud van 500 ml maakt het makkelijker om de aanbevolen hoeveelheid water per dag te drinken. De dop van de waterfles is voorzien van het pop-up drinksysteem. Je opent de fles dus met één simpele druk op de knop. Even op de tuit drukken en de waterfles sluit zich weer. De waterfles is voorzien van een stevig draaglusje, waardoor je hem makkelijk meeneemt.

De naam kan ca. 5 cm groot worden gedrukt, grootte van de letters is dus afhankelijk van het aantal karakters.