9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeeld met een 9,3 | Achteraf betalen mogelijk | Snelle verzending | GRATIS bezorgd (NL) vanaf € 50

Roze Eenhoorn knuffel Pink Unicorn met naam borduring

Mooie zachte roze Eenhoorn of pink Unicorn knuffel met naam en/of geboortegegevens geborduurd. 

- De Eenhoornknuffel is ca 38 cm hoog.
- Super leuk als kraamkado maar ook voor een kinderverjaardag is dit een echte hit!
- Snelle Verzending
- Prijs is exclusief verzendkosten
- Gratis verzending vanaf € 50,-


 

€ 37,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mooie zachte rpze eenhoorn of pink unicorn knuffel met naam borduring, gepersonaliseerd met naam of zelfs met de geboortegegevens. 

Alle knuffels hebben een rits, zodat de vulling (Dik kussen, geen losse korrels of iets dergelijks) eruit kan, en de knuffels onder de borduurmachine geborduurd kunnen worden. 

We borduren alleen cijfers en letters, geen eventuele emoticons die u invoert in het tekstvak, zoals hartjes, sterretjes etc. 

Wanneer u kiest voor de borduring van een Geboorte blok zoals op de foto hieronder (deze eenhoorn knuffel vindt u hier) borduren we de tekst in de lettertypes vanhet voorbeeld. Wilt u alleen de naam, dan kunt u een keuze maken uit onderstaande lettertypes. 

 

eenhoorn knuffel met naam koter kado

Bij de kleur voor de borduring kiest u kleur 1 voor de naam en de kilo's, kleur 2 is voor het overige.  Wanneer u kiest voor alleen naam en geboortedatum, is kleur 1 voor de naam en kleur 2 voor de geboortedatum.

 

Borduur lettertypes. Tip: Kijk goed naar de letters die in de door u opgegeven naam voorkomen. Bij de sierlijke lettertypes zijn met name de z en de q minder duidelijk.