Siliconen SOS Armbandje/Polsbandje met naam

Siliconen SOS naambandje of armbandje/polsbandje met naam, SOS bandje met naam en of telefoonnummer. Dit alarmbandje of Verdwaalbandje is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, vanaf 0 tot volwassen! Deze rubberen armbandjes worden gegraveerd, dus de tekst kan er niet afslijten!

Verzending binnen ca. 1-3 werkdagen, prijs is exclusief verzendkosten. 

Tip: voeg +31 (voor NL) voor het telefoonnummer toe wanneer u naar het buitenland gaat.

Kleur- en Maatadvies: kijk onderaan de pagina bij Productbeschrijving.

€ 5,95

Resterende karakters: 20

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

SOS armbandje met naam. Silicone bandje, verdwaalbandje met naam, telefoonnummer of eigen tekst. Verkrijgbaar in vele kleuren en maten.

Zitten er wat witte resten in de letters? Spoel het bandje even af onder de kraan en het wit is weg. Aan de binnenkant van de bandjes staat een url www.withyourname.com.

Vanaf 7-11-17 graveren wij lettertype Calibri (zie productfoto) en niet meer Arial Black. Wilt u toch nog Arial Black, kunt u dit bij de opmerkingen vermelden. Let op: hoe meer tekst u invoert, hoe kleiner de letters zijn! Wij adviseren zo min mogelijk tekst, om de lettergrootte zo maximaal mogelijk te hebben. Alleen een voornaam en een telefoonnummer zijn voldoende. Er hoeft geen SOS, Bel mama, ICE etc bij te staan. Vanaf 12 (bij de kleinste maatjes) en 15 (bij de grotere maten) zijn de letters kleiner als u voor meer tekst kiest. Als u aan 1 kant van het bandje alleen een nummer zet, en aan de andere kant een naam én een nummer, kan het zijn dat er 2 verschillende lettergroottes gebruikt worden. We kiezen altijd de maximale grootte ivm de leesbaarheid.

Wij adviseren het bandje af te doen bij het slapen. Bandje om en af doen door middel van rollen over de hand. Niet uitrekken omdat silicone naar verloop van tijd droog kan worden.


Wilt u meer tekst, kies dan voor een extra regel. Deze extra regel komt NIET aan de binnenkant maar aan de andere kant van het bandje. De bandjes worden niet rondom gegraveerd, maar worden plat gelegd. De 2 regels tekst zullen dus niet naadloos in elkaar overlopen. Zet bijvoorbeeld aan de ene kant de naam van het kindje en aan de andere kant het mobiele nummer! Of kies voor 2 telefoonnummers en geen naam. 

 

Welke maat?

Voor kleine kinderen maakt u de beste maatkeuze door de pols losjes op te meten (het smalste deel, vlakbij de hand)  en hier 1 a 1,5 cm bij op te tellen. Valt de uitkomst precies tussen 2 maten in? Kies dan de grootste van de 2. 

Voor kinderen vanaf een jaar of 7 tm volwassenen maakt u de beste maatkeuze door de pols op te meten en hier ca. 1,5 tot 2 cm bij op te tellen. Heeft iemand hele grote handen, kunt u beter een maatje groter nemen! Alle bandjes zijn 1 cm hoog en 2,5 mm dik. 

Geen mogelijkheid om te meten? Wellicht kunnen deze richtlijnen helpen:

kind 0-1 jaar: Maat 1: maat 13 cm omtrek

kind 2-4 jaar: Maat 2: maat 14 cm omtrek
kind 4-6 jaar: Maat 3: maat 15 cm omtrek
kind 6-9 jaar: Maat 4: maat 16 cm omtrek

kind vanaf 10 jaar en vrouwen: Maat 5: 18 cm omtrek
Grote pubers en volwassenen: Maat 6: 20 cm omtrek

Dit zijn richtlijnen. Meten = weten. 

Welke kleur? 

De gravering op de ene kleur is duidelijker leesbaar dan op de andere. Vandaar dit advies:

1) Groen, oranje, lila, blauw, mintgroen, lichtroze, donkerblauw en zwart zijn de duidelijkste kleuren.
2) Fuchsia, rood, donkerpaars komen daarna.
3) Wit, geel en camouflage zijn de kleuren waarop de gravering het minst opvalt. Uiteraard kunnen de gegevens gelezen worden in geval van nood.

Voor een kindje dat niet zelf kan aangeven dat het een armbandje met telefoonnummer draagt, adviseren wij een kleur uit de 1e  categorie te kiezen.

sos bandje groen koter kado sos bandje paars lila koter kado sos bandje blauw koter kado sos bandje oranje koter kado
Groen Paars (lila)  Blauw Oranje
 sos bandje lichtroze koter kado  sos bandje fuchsia koter kado  sos bandje mint groen koter kado  sos armbandje koter kado donkerblauw
Lichtroze Fuchsia Mint groen Donkerblauw
 sos armbandje geel koter kado  sos armbandje rood koter kado  sos armbandje koterkado camouflage  sos armbandje donkerpaars koter kado
 Geel  Rood  Camouflage  Donkerpaars
 sos armbandje koter kado zwart  sos armbandje neon geel koter kado    
 Zwart  Neongeel    

Het camouflage bandje is een mix van felgroen en zwart. Het ene bandje heeft meer groen, het andere meer zwart.