9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

We versturen ook rechtstreeks naar het kraamgezin  of de jarige  GRATIS verzending vanaf € 50

Hydrofiele doek met naam geborduurd

Nieuw! Super zachte hydrofiele doek of swaddle met naam geborduurd. Op dit moment zijn de gepersonaliseerde hydrofiele doeken zeer populair als kraamkado. Vooral in deze mooie naturel kleuren zijn ze zeer geliefd. 

- Verkrijgbaar in twee kleuren
- Merk Jollein, super kwaliteit!
- Subtiel gepersonaliseerd, borduring 8 cm breed
- Gemaakt van 70% Bamboe en 30% katoen
- Afmetingen ca. 70 x 70 cm of 115 x 115 cm
- Snelle verzending
. Prijs is exclusief verzendkosten
- Gratis verzending vanaf € 50,-


LET OP: Hydrofiele doeken zijn er in veel kwaliteiten. Meestal worden ze alleen gemaakt van katoen. Als u 1 keer onze hydrofiele doeken van 70% Bamboe heeft gevoeld, wilt u niet meer anders. Super zacht en zeer absorberend!  

€ 14,95

Kies product kleur*:

Kies afbeelding:

Tekstregel 0:

Kies lettertype*:

Kies printkleur*:

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Hydrofiele doek, swaddle of hydrofiele luier

Super zachte hydrofiele doek met naam borduring. We hebben vele merken getest en dit zijn echt de allerfijnste hydrofiele doeken wat ons betreft. Nemen perfect vocht op en zijn heerlijk zacht voor je kindje. Deze swaddle of hydrofiele luier doek wordt door ons geborduurd met naam. Leverbaar in 2 kleuren en 2 formaten. 

We borduren de naam subtiel op een maximale breedte van 8 cm, bovenaan de doek. 

Hydrofiele doek met naam

Bamboe is duurzaam en zachter dan zacht voor de gevoelige huid van jouw kleintje. Het neemt vier keer meer vocht op dan katoen en het is heerlijk ademend. Met deze bamboe hydrofiele doeken heb je een multifunctionele doek in huis. 

Dit bamboe hydrofiel is ideaal als handdoek na het badje. De bamboestof neemt veel vocht op en met de dunne stof kun je gemakkelijk tussen de huidplooitjes de huid droogdeppen. De zachte stof beschermt het tere babyhuidje.

Geeft je kindje regelmatig wat voeding terug? Leg dan een hydrofiele doek onder het hoofdje in de wieg, in de kinderwagenbak en in de box. Dat scheelt veel bedden verschonen en je beschermt het boxkleed.

Stop altijd wat hydrofiele doeken in de luiertas tijdens een uitje met je baby Je kunt niet zonder. Want deze multidoek is handig als snelle kinderwagencover tegen zon en wind. En je hebt direct een spuugdoek bij de hand tijdens het voeden. Ook handig als verschoningsdoek zodat je baby beschermd ligt en je de ondergrond weer schoon achterlaat. Handig toch? Zo’n doek! Je kunt nu al niet meer zonder.

Deze hydrofiele multidoek wordt ook wel een hydrofiele luier genoemd. Vroeger werden deze doeken als luiers gebruikt. Nu er wegwerpluiers zijn, gebruikt bijna niemand meer uitwasbare luiers. Toch is de naam van de deze multidoek in al die jaren eigenlijk niet veranderd. Van hydrofiele luiers kun je stapels in de kast hebben liggen, je gebruikt ze overal voor en er zit ook altijd een stapel in de was.

De hydrofiele doeken kun je lekker heet uitwassen zodat ze altijd weer hygiënisch te gebruiken zijn. Na het wassen blijven de doeken zacht. Je mag ze wel strijken maar slim om dat juist niet te doen. Ongestreken stof neemt het meer vocht op.

Kleur

Verkrijgbaar in bisuit en ivory, mooie naturelle kleuren dus. 

Formaat

70x70 cm. Ook verkrijgbaar in XL formaat (115x115cm).

Materiaal

70% duurzaam bamboe en 30% katoen.

Wassen

Wasbaar tot 60 graden. Kan gedroogd worden in de droger en je mag het strijken. Het waslabel vertelt alle wasinstructies.

Een borduring is altijd door en door. Aan de achterkant zijn dus stiksels te zien. Het getoonde voorbeeld hierboven in de voorbeeldgenerator geeft een indicatie De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren.

 

Kortom, een geweldig kraamkado met naam!

Op de foto hieronder ziet u deze hydrofiele doek met naam, formaat swaddle, en onze hydrofiele knuffeldoekjes met naam borduing. Deze vindt u hier.  

Koterkado hydrofiele doek met naam