GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Kraampakket Snoozebaby met naam geborduurd

Fantastisch kraamkado. Snoozebaby set Trendy wrapping met naam geborduurd en een Sweet dreaming de luxe met naam geborduurd.

Verzending binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten.


€ 56,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Super zachte wikkeldeken, formaat 80 x 80 cm geborduurd met naam van de baby. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Inclusief voetenzak (gesplitst) en met 2 uitsparingen zodat de baby in deze wikkeldeken in het autostoeltje of in een kinderwagen past! Wat een fantastische uitvinding van Snoozebaby!

Dit mooie pakketje wordt gecompleteerd door de Snoozeababy sweet dreaming de luxe. Een Labeldoekje geborduurd met naam.Sweet Dreaming de Luxe, labeldoekje/troostdoekje van Snoozebaby, 25 cm x 25 cm.

Trendy Wrapping en Sweet dreaming van Snoozebaby, heerlijk warme wikkeldoek of omslagdoek en een labeldoekje van uitstekende kwaliteit. 

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

trendy wrapping fading blue  Trendy Wrapping sunset coral trendy wrapping forest green trendy wrapping lovely grey
Fading Blue Sunset Coral  Forest Green Lovely Grey
 trendy wrapping star white met naam koter kado  trendy wrapping misty green  trendy wrapping orchid blush  
 Star White Misty Green  Orchid Blush   

 

Informatie van de fabrikant:

Trendy Wrapping is een wikkeldeken die een kindje lekker warm houdt. De wikkeldeken is aan de buitenkant gemaakt van coral (de luxe) en aan de binnenkant van een 100% katoenen jersey. Trendy Wrapping de Luxe (80 x 80 cm en met  9 labels) heeft een voetenzakje, een capuchonnetje en een drukknoopje – handig voor in een wippertje, buggy, draagzak of autostoel.

 

Wrap blanket:
Gewicht: 425 gram
Breedte: 80 cm
Hoogte: 80 cm

Snoozebaby producten worden gemaakt van de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen /20% polyester). Deze stoffen nemen de geur van mama of papa en kind op. Garantie voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren in grootte, kleur en materiaal (satijn, zijde, fluweel en ribstof). Ieder kind ontdekt een favoriet label. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. De producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd.

 

Borduur Lettertypen: