9.2  Beoordeling Thuiswinkelwaarborg

GEPERSONALISEERDE PRODUCTEN MET EIGEN TEKST EN AFBEELDING

Roze Eenhoorn knuffel Pink Unicorn met naam borduring

Mooie zachte roze Eenhoorn of pink Unicorn knuffel met naam en/of geboortegegevens geborduurd. Geweldig kado! Geeft u deze knuffel, dan maakt u indruk! De borduring wordt rechtstreeks op de knuffel gedaan, slijtvast, uniek, een echt bewaaritem. De Eenhoornknuffel is ca 38 cm hoog. Super leuk als kraamkado maar ook voor een kinderverjaardag is dit een echte hit! De borduring geeft een mooie luxe uitstraling aan deze eenhoornknuffel met naamborduring. 


Verzending binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Prijs is exclusief verzendkosten.

€ 27,95

Resterende karakters: 12

* Benodigde gegevens

Productbeschrijving

Details

Mooie zachte rpze eenhoorn of pink unicorn knuffel met naam borduring, gepersonaliseerd met naam of zelfs met de geboortegegevens. 

Alle knuffels hebben een rits, zodat de vulling (Dik kussen, geen losse korrels of iets dergelijks) eruit kan, en de knuffels onder de borduurmachine geborduurd kunnen worden. 

Borduur Lettertypen: (Wanneer u kiest voor de borduring van een Geboorte blok zoals op de foto hieronder (deze eenhoorn knuffel vindt u hier) komt de tekst in de lettertypes Brantford, Cin Block en Cin Italic, precies zoals op het voorbeeld). 

 

eenhoorn knuffel met naam koter kado

Bij de kleur voor de borduring kiest u kleur 1 voor de naam en de kilo's, kleur 2 is voor het overige.  Wanneer u kiest voor alleen naam en geboortedatum, is kleur 1 voor de naam en kleur 2 voor de geboortedatum.